Καλέστε μας: 2641 200 250 - Email: info@voipon.gr 

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Επιχείρηση

Σας προσφέρουμε μια Διεθνή Παρουσία για την επιχείρησή σας. αν είστε ιδιοκτήτης επιχειρήσης και θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, θέτοντας την επιχείρησή σας στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη.

 Κάντε την επιχείρησή σας παγκόσμια
  Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, θέτοντας την επιχείρησή σας στον παγκόσμιο χάρτη; Είτε είστε στην έναρξη της επιχείρησης σας είτε λειτουργείτε χρόνια, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, μπορείτε να έχετε δικό σας μοναδικό αριθμό ΗΠΑ / Καναδά / Ηνωμένου Βασιλείου ή μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα διαθέσιμων χωρών για να λάβετε τον Αριθμό / Αριθμούς σας. Δημοσιεύστε τους αριθμούς σας στον ιστότοπό σας ή διανείμετε στους πελάτες σας. Η υπηρεσία μας θα επιτρέψει στους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, καλώντας τον τοπικό αριθμό στη χώρα. Φανταστείτε ότι πάντα ονειρευόσασταν να πάρετε Επιχειρήσεις από την Κίνα, ενώ κάθεστε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Τώρα απλά αγοράστε έναν αριθμό Κίνας και δημοσιεύστε τον αριθμό στον ιστότοπό σας και όλοι οι άνθρωποι στην Κίνα θα μπορούν να σας καλέσουν απευθείας από τον αριθμό κλήσης της Κίνας και θα λάβετε κλήσεις  οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στον κόσμο. Σκεφτείτε το. Θα παρουσιάζετε πραγματικά μια μεγάλη εικόνα της επιχείρησης και θα απολαμβάνετε τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που προηγουμένως δεν ήταν εφικτά για μια μικρή επιχείρηση με μέτριο προϋπολογισμό. Ωστόσο, το μηνιαίο κόστος τηλεφώνου σας θα παραμείνει χαμηλό - ίσως ακόμα και λιγότερο από ό, τι πριν. Οι εισερχόμενες κλήσεις μπορούν να δρομολογηθούν σε:

  • Κινητό τηλέφωνο (ισχύει το ποσοστό προώθησης χαμηλής κλήσης, κάντε κλικ στο Rates για έλεγχο)
  • Land Line (ισχύει το ποσοστό προώθησης χαμηλής κλήσης, κάντε κλικ στο Rates για έλεγχο)
  • Λογαριασμός iTalk (Προώθηση κλήσεων χωρίς χρέωση)
  • Κινητό VoIP (Προώθησης κλήσεων χωρίς χρέωση)

Δεν απαιτείτε η αγορά συσκευών, δεν αλλάζει ο πάροχος των τηλεφωνικών συνδέσεων και σας παρέχετε ένας πλήρης κατάλογος πολίτιμων υπηρεσιών.