Καλέστε μας: 2641 200 250 - Email: info@voipon.gr 

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Οικογένεια και φίλοι

Προτρέψτε την οικογένεια και τους φίλου σας, να εξοικονομήσουν χρήματα απο τις τηλεφωνικές κλήσεις. . Αγοράστε εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου είναι η ιδανική επιλογή για να ικανοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ανάγκες.

Μείνετε κοντά στην οικογένεια και τους φίλους σας

Αγοράστε εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου DID είναι η ιδανική επιλογή για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες επικοινωνίας σας σε χαμηλή, προσιτή τιμή.
Ζώντας μακριά, μπορεί να σας λείπουν σημαντικά γεγονότα, στη ζωή σας από ανθρώπους που αγαπάτε.Είναι σημαντικό όχι μόνο να σιγουρευτείτε ότι είναι καλά αλλά και να αποτελείτε μέρος της καθημερινής τους ζωής. Ο παραδοσιακός τρόπος επικοινωνίας με τα μέλη της οικογένειας είναι να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση. Ωστόσο, οι διεθνείς κλήσεις μπορεί να είναι πολύ δαπανηρές.
 
 
Ευτυχώς, με τη βοήθεια των αριθμών τηλεφώνου iTalk, είστε μόλις λίγα απλά βήματα μακριά από μια αξιόπιστη και οικονομικά φιλική εναλλακτική λύση. Ένας από τους φθηνότερους τρόπους να διατηρείτε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους σας είναι να αποκτήσετε έναν αριθμό iTalk από την τοποθεσία της οικογένειας και των φίλων σας. Τώρα μπορείτε να διατηρήσετε τις εκτεταμένες οικογενειακές σας σχέσεις ισχυρές καθώς ζείτε στο εξωτερικό. Ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ο καθένας μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος κάνοντας κλήση ενός τοπικού εικονικού αριθμού iTalk.
(Παρακαλούμε σημειώστε ότι αποδίδεται αποκλειστικά σε εσάς και δεν είναι ένας κοινός αριθμός) και μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους χωρίς να ανησυχείτε για τους μακροχρόνιους λογαριασμούς τηλεφώνου. Για τους φίλους και την οικογένειά σας είστε πάντα διαθέσιμοι στον τοπικό τηλεφωνικό αριθμό. Μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις του λογαριασμού iTalk ή του κινητού voip, χωρίς να χρεώνεστε ανά λεπτό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να προωθήσετε κλήσεις στο κινητό σας ή στο σταθερό σας τηλέφωνο και να πληρώσετε τα χαμηλότερα ποσοστά προώθησης (ελέγξτε τις τιμές). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας
  • Πριν φύγετε σε άλλη χώρα αγοράσετε έναν αριθμό iTalk από εμάς από την αρχική τοποθεσία της χώρας σας. Παρακαλούμε ελέγξτε τη λίστα των χωρών.
  • Πριν φύγετε από τη χώρα, Προωθήστε όλες τις κλήσεις από το κινητό σας τηλέφωνο στον νέο αριθμό iTalk. (Αυτή η επιλογή υπάρχει σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να επικοινωνήσετε με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας για βοήθεια). Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό πριν την αναχώρησή σας.
  • Αφού φτάσετε στη χώρα του προορισμού σας, αγοράστε μια τοπική κάρτα SIM. (Οι κάρτες SIM πωλούνται συνήθως σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο) Εισάγετε την κάρτα SIM στο κινητό σας τηλέφωνο.
  • Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη χρησιμοποιώντας Επικοινωνήστε μαζί μας στην κορυφή της ιστοσελίδας και υποβάλετε αίτημα για Προώθηση ή μπορείτε να ορίσετε τον εαυτό σας για την προώθηση κλήσεων με τη σύνδεση στο λογαριασμό σας.
  • Συγχαρητήρια μπορείτε τώρα να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις χωρίς χρεώσεις περιαγωγής. Το μόνο που πληρώνετε είναι τo χαμηλότερo κόστος προώθησης.

Τώρα δεν θα χάσετε ποτέ μια κλήση και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τις χρεώσεις διεθνούς περιαγωγής