Καλέστε μας: 2641 200 250 - Email: info@voipon.gr 

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Προστασία και προστασία προσωπικών δεδομένων

Ο εικονικός αριθμός τηλεφώνου μπορεί να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Το προσωπικό απόρρητο αμφισβητείται σήμερα περισσότερο από ποτέ. Προστατέψτε την ταυτότητά σας με έναν εικονικό προσωπικό αριθμό τηλεφώνου.

Ο αριθμός εικονικού τηλεφώνου μπορεί να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα.

Προσωπικό απόρρητο αμφισβητείται σήμερα περισσότερο από ποτέ. Προστατέψτε την ταυτότητά σας με έναν εικονικό προσωπικό αριθμό τηλεφώνου.
  Η υπηρεσία αριθμού τηλεφώνου "Carry My Number" είναι η απάντηση που περιμένατε.

Την επόμενη φορά που θα τοποθετήσετε μια διαφήμιση στην εφημερίδα.

Την επόμενη φορά που θα τοποθετήσετε το βιογραφικό σας στο διαδίκτυο και δεν θέλετε ο σημερινός εργοδότης σας να αναγνωρίσει τον αριθμό σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε έναν εικονικό αριθμό και να το αντιστοιχίσετε στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να την αποσυνδέσετε ανά πάσα στιγμή.

Έτσι, αν έτρεξε μια διαφήμιση στην εφημερίδα και συνεχίσετε να λαμβάνετε κλήσεις μετά την πώληση του στοιχείου σας, απλά αποσυνδέστε τον εικονικό αριθμό σας και είστε ελεύθεροι από τα ενοχλητικά, περιττά τηλεφωνήματα. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην προστασία του απορρήτου σας.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποια συσκευή, και δεν απαιτείται να κάνετε αλλαγή του παρόχου της σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας.Η υπηρεσία Virtual Phone Number είναι ένα ισχυρό και φθηνό εργαλείο προσωπικών επικοινωνιών.Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τον χειρισμό κλήσεων σε οποιαδήποτε κατάσταση.Απολαύστε τον πλήρη έλεγχο μέσω του internet. Αλλάξτε εύκολα τον αριθμό κλήσης και πολλά άλλα.Αντί να δίνεις τον πραγματικό αριθμό σου σε φόρουμ, dating ιστοσελίδες και chat rooms. Χρησιμοποιήστε έναν εικονικό αριθμό που δεν μπορεί να εντοπιστεί σε εσάς. Οι χρήσεις για έναν ιδιωτικό εικονικό αριθμό τηλεφώνου είναι ατελείωτες.